(VIDEO) Cât de rapid accelerează şi cum sună un Mercedes-AMG G 63 cu 900 CP şi evacuări Akrapovic

8 Octombrie 2021, 19:04
Redacţia PiataAuto.md
Când vine vorba de Mercedes-Benz G-Class există foarte multe păreri că puterea uriaşă nu-l prea ajută la nimic, pentru că nu o prea poate pune pe asfalt la viteză mare, din cauza formei de cărămidă şi a construcţiei sale. Şi totuşi, G-Class-ul continuă a fi unul din cele mai modificate modele, de tot soiul de ateliere. Trebuie, deci, să existe o plăcere supremă în a conduce un asemenea G-Class modificat, nu?
Ei bine, ceea ce vedem mai jos e anume un asemenea Mercedes-AMG G-Class modificat, puterea căruia a fost dusă la o valoare aproape dublă decât cea de stoc, până la 900 CP. Atelierul care l-a modificat se numeşte PP Performance şi e din Germania, iar un canal de YouTube olandez l-a luat de curând la o un test de acceleraţie şi sunet. Iar sunetul e foarte important, întrucât V8-ul de sub capotă îşi scoate acum produsul acustic printr-un sistem de evacuare de la Akrapovic, o companie care şi-a făcut o reputaţie excelentă în ultimii ani din a putea să scoată ce e mai frumos la capitolul sunet din motoarele performante.
Aşadar, video-ul de mai jos trebuie privit neapărat cu sunet, pentru a înţelege efectul Akrapovici pe un G-Class AMG cu motor 4.0 V8 biturbo. Iar pe lângă asta, există şi nişte cifre ameţitoare, scoase de această cărămidă pe patru roţi: Acceleraţia de la 0 a 100 km/h durează sub 4 secunde, iar cea de la 100 la 200 km/h — doar 8.1 secunde!

Vezi mai jos cât de rapid accelerează şi cum sună acest Mercedes-AMG G 63 de 900 CP!
0
6,089
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!