(VIDEO) Ce impresii dădea BMW M5 E39 acum 20 de ani, într-un test comparativ cu Jaguar S-Type R

24 Octombrie 2021, 14:42
Redacţia PiataAuto.md
Despre BMW M5 E39 ştim azi fără nici o îndoială că era o maşină genială, iar cine mai are azi vreun exemplar, se poate considera automat colecţionar. Dar e interesant să vezi şi ce impresii dădea acest model atunci, la începutul anilor 2000, când era încă viguros pe piaţă, iar alte modele noi încercau să-l detroneze.
Testul de mai jos e făcut de renumitul jurnalist britanic Tiff Needell, cunoscut nouă mai ales pentru anii săi în care a fost unul din prezentatorii emisiunii Fifth Gear. Ei bine, anume în cadrul acelei emisiuni jurnalistul a şi testat noul Jaguar S-Type R, lansat în 2002. Era un model britanic creat exact pentru a concura cu BMW M5 E39 şi Mercedes-Benz E 55 AMG, şi avea sub capotă un V8 supraalimentat de 4.2 litri. Aşadar, cum se simţea noul Jaguar în comparaţie BMW M5? A reuşit el să detroneze în senzaţii M5 E39, care avea deja ceva ani pe piaţă? Răspunsul simplu e nu, n-a reuşit.
Vezi în video-ul de mai jos cum explică jurnalistul britanic, de ce tot BMW M5 E39 rămăsese regele sedanurilor de performanţă
0
9,800
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!