Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Cea mai neobişnuită youtuber din Rusia repară maşini, sudează şi se pricepe la mecanică

12 Octombrie 2021 - 16:29
Redacţia PiataAuto.md
Tărâmurile YouTube-ului au devenit atât de diverse şi intrigante, încât apar tot mai multe canale cu protagonişti cu totul neobişnuiţi. Iar una din cele mai neobişnuite youtuber-iţe (probabil asta ar fi declinarea corectă), e originară din Rusia şi are un canal cu 300 de mii de urmăritori.
Autoarea e o adevărată senzaţie de originalitate, comentariile la video-urile curgând valuri. Ea poate suda profesionist, poate tăia cu polizorul unghiular, pricepe bine în mecanică şi fizică, poate meşteri cam tot ce ţi-ar veni în gând, şi, fireşte, poate repara fără nicio problemă şi maşinile. Îmbrăcată în salopetă în ultimele video-uri sau într-o geacă de piele şi cu ochelari accentuaţi, fiecare al treilea comentatori o compară cu personajul Gadget Hackwrench (tradusă în rusă ca şi Gaika) din desenele animate Chip ’n Dale: Rescue Rangers.
Dar, la drept vorbind, femeia asta chiar se pricepe la toate treburile astea şi le şi meştereşte direct în video-urile sale. Şi-a sudat o sobă pentru garajul său, şi-a sudat porţi, şi-a reparat maşinile, iar de curând a publicat şi un video în care a reparat un Opel Corsa pentru a-l face cadou ulterior mamei sale. A avut nişte bătăi de cap cu toată reparaţia Opelului vechi, de la bara de torsiune spate până la frâne şi motor, i-a făcut şi un schimb complet de uleiuri şi filtre, iar apoi i l-a înmânat mamei. Cert e că video-urile ei au o rată de 99% de comentarii pozitive, absolut impresionantă. În ce-o fi secretul — te lăsăm să descoperi mai jos, în video-ul cu Opel Corsa, cel mai proaspăt publicat de autoarea din Rusia.

Poţi include şi subtitre cu traduceri automatizate, dacă ai nevoie.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter