Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Cum arată cele mai frumoase camioane din Olanda anului 2021

17 Octombrie 2021 - 11:31
Redacţia PiataAuto.md
Olanda pretinde a fi de multă vreme un soi de centru european al culturii pentru camioane speciale şi frumoase, aici existând cele mai multe companii de modificare personalizată a camioanelor europene şi tot aici având loc de foarte mult timp cel mai mare festival anual dedicat camioanelor, la care pot participa atât vehicule înregistrate în Olanda, cât şi în alte ţări europene. La acest festival, numit Truckstar, sunt alese cele mai frumoase camioane pe diferite categorii, iar şoferii proprietari ai acestor camioane primesc şi premii băneşti.
Ei bine, în 2020 evenimentul n-a avut loc deloc, din motive lesne de înţeles, dar în 2021 organizatorii au decis că, în loc să adune pe toată lumea pe obişnuitul circuit din Assen, festivalul va fi divizat în mai multe evenimente mici prin diverse oraşe din Olanda, ca să se încadreze în limitele şi restricţiile încă existente pentru evenimentele mari. Şi publicul n-a putut oricum avea acces să admire camioanele, decât aliniindu-se pe străzi în locurile în care acestea ieşeau de pe teritoriile unde fuseseră expuse. Cei care au ales camioanele premiante au fost un juriu, ajutaţi de transmisiuni live pentru public.
Aşadar, chiar dacă s-au adunat răzleţit în mai multe locuri, şi în acest an o mulţime de camioane au venit, iar proprietarii lor le-au expus cu mândrie. Toate erau în stare exemplară, iar pe deasupra, toate aveau pe ele amprenta pasiunii deosebite a proprietarilor şi şoferilor, care le mânuiesc, prin modificările speciale care le-au fost făcute. La unele singurele modificări ţineau de iluminat şi alte elemente discrete, la altele — schimbările sunt mult mai substanţiale, de multe ori chiar şi la nivel tehnic.
În video-ul de mai jos, este filmată ieşirea din zona de expoziţie a camioanelor adunate într-un din oraşe. Aşa că poţi vedea o întreagă defilare, ca pe podiumurile de la prezentările de modă, a celor mai frumoase camioane venite în Olanda la festival. E nostim că aproape toate camioanele Scania, spre exemplu, au eşapamentele modificate, ca să le pună în evidenţă sunetul de motor V8, pe care-l au. Dar vei vedea şi multe alte picanterii.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter