Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Cum merge şi cum sună un Brabus GLS modern de 800 CP pe autostrăzile fără limită de viteză din Germania

18 Octombrie 2021 - 19:01
Redacţia PiataAuto.md
Mercedes-Benz GLS e deja un SUV luxos, ce dispune de o întreagă paletă de motoare puternice, cel mai puternic fiind, bineînţeles, 63 AMG. Însă pentru cei care vor şi mai mult, există versiunea Brabus, care scoate din acelaşi motor V8 biturbo tocmai 800 CP!
Aşadar, cei care optează pentru Brabus se pricopsesc cu cel mai mare SUV al mărcii, care poate avea până la 7 locuri, dar totodată au 800 CP sub capotă, ceea înseamnă o putere imensă chiar şi pentru un asemenea automobil cu siluetă de dulap. Şi pentru că modificările de putere la motor ale celor de la Brabus vin şi cu modificarea evacuării, toţi cei 800 de cai aleargă mult mai sonor la viteză mare, scoţând un sunet magnific!
Un asemenea Brabus GLS a fost scos de curând la un galop fără limite de viteză pe autostrăzile din Germania. Se pare, încă, că, deşi autostrăzile din Germania nu au limită de viteză, maşina are limita activă. Or, mai mult de 261-262 km/h pe vitezometru şi probabil circa 250-255 km/h în viteză reală, GLS-ul nu vrea să accelereze nici măcar cu cei 800 CP sub capotă. Însă până la acea viteză, totul se întâmplă într-un mod magnific de frumos!

Vezi totul în video-ul de mai jos, pe care trebuie neapărat să-l rulezi cu sunet.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter