(VIDEO) Cum merge şi cum sună un Mercedes E 63 AMG W211 din 2006 pe autostrăzile germane fără limită de viteză

1 Octombrie 2021, 19:01
Redacţia PiataAuto.md
Nu foarte demult, cu doar 15 ani în urmă, au existat Mercedesuri E-Class AMG care aveau sub capotă un motor imens de 6.3 litri V8, care scotea 514 CP, toţi trimişi spre puntea spate. Să amintim ce ar însemna un V8 de tocmai 6.3 litri pentru sunet, cât de savuros putea fi acesta din punct de vedere acustic? Sigur că vom aminti, pentru că sunetul ăla era însăşi sufletul acelei maşini!
Un asemenea Mercedes E 63 AMG din generaţia W211, fabricat în 2006, a fost pus de curând să galopeze pe autostrăzile fără limită de viteză din Germania. Şi nu neapărat de dragul atingerii vitezei maxime, ci de plăcerea pură de a-l putea dezlănţui la vitezele pe care acest model le merită! Iar pe deasupra atunci când intră într-un tunel, acest E-Class W211 poate face uz de acustica acestuia pentru a le amintit tuturor din jur cum au fost cândva AMG-urile adevărate, cum au fost cândva E-Class-urile cu performanţă din aia puritană.
Vitezometrul acestei maşini are indicaţii de până la 320 km/h. Iar astăzi, la 15 ani după ce a fost fabricat, acest E 63 AMG n-are absolut nici o problemă de a urca la viteze de până la 300 km/h! E prea frumos ca să te mai reţinem. Include sunetul neapărat, şi apoi vezi mai jos legendarul Mercedes de mai jos în acţiune.
0
10,474
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!