Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Cum se conduce un Bugatti Chiron de 1600 CP pe o autostradă fără limită de viteză din Germania

16 Octombrie 2021 - 17:04
Redacţia PiataAuto.md
Autostrăzile din Germania sunt ademenitoare prin lipsa limitelor generale de viteză, iar când ajungi cu o maşină puternică pe ele, totul devine şi mai interesant. Însă, de la o anumită putere încolo, conducând pe aceste autostrăzi, începi tot mai des să constaţi că nici măcar ele nu mai par suficiente ca să poţi atinge cu adevărat potenţialul maxim al maşinii, din cauza reprizelor prea scurte de trafic liber şi din cauză că maşina, accelerând atât de repede, ajunge prea repede din urmă alt val de trafic.
Anume asta a fost şi impresia jurnalistului britanic Matt Watson, care a avut ocazia să alerge de curând un ditamai Bugatti Chiron Super Sport de 1,600 CP pe autostrăzile din Germania. Maşina se simte magnific, sunetul ei fiind pur şi simplu divin, aşa cum nici o altă maşină din lumea noastră nu poate să-l egaleze, pentru că nici o altă maşină curentă nu are un motor W16 de de 8.0 litri, cu patru turbine, ca şi acest bolid! Deci, e un sunet de extaz, cu o acceleraţie pur şi simplu copleşitoare, care te face să te simţi dintr-o altă lume când treci pe lângă maşinile normale din traficul de pe autobahn.
Din păcate reprizele de trafic liber au fost prea scurte, după cum puneam, ca maşina să poată trece de peste 400 km/h, dar oricum, viteze ameţitoare au fost atinse în video-ul de mai jos, şi au fost tinse frumos. Iar o simplă măsurare a acceleraţiei de la 0 la 100 km/h a relevat faptul că Bugatti a fost prea modest la cifra anunţată şi, de fapt, maşina e mai rapidă! Vezi totul în video-ul de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter