Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Cum se văd ambuteiajele din Chişinău de pe motocicletă

17 Octombrie 2021 - 08:14
Redacţia PiataAuto.md
Faptul că motocicletele se pot strecura uşor prin traficul aglomerat nu mai e un secret pentru nimeni. Important e să o facă în siguranţă, cu viteză moderată, şi preferabil nu acolo unde e linie continuă între benzi, în apropiere de intersecţie, spre exemplu, unde gradul de risc e mai mare. Ei bine, un motociclist din Chişinău, pe nume Iurie, care încă mai circulă cu o motocicletă în această perioadă mai rece a anului, a publicat de curând un video în care arată cum se văd ambuteiajele din oraş, la oră maximă, atunci când circuli cu o motocicletă, şi cât de rapid se pot traversa până şi cele mai aglomerate străzi.
Video-ul motociclistului începe de pe strada Petricani din capitală, apoi continuă pe Calea Orheiului şi mai departe spre intersecţia de la strada Florilor şi spre Râşcani. Motociclistul trece printre coloanele de automobile, depăşind traficul, însă, din video pare să facă asta destul de prudent şi cu viteză moderată, dar inevitabil mai există şi momente discutabile. Atunci când ajunge pe un segment de stradă liberă, accelerează şi ridică motocicleta într-o roată, ceea ce mulţi ar spune că e periculos în condiţii de oraş, iar ulterior ajunge din nou în ambuteiaje.
Cert este că până şi cu asemenea viteză medie mai moderată, motociclistului i-a luat mai puţin de 3 minute să parcurgă o distanţă destul de mare, între două sectoare ale Chişinăului, iar la acea oră, cu orice maşină, ar fi fost imposibilă o asemenea rapiditate. Ce părere ai de maniera de condus a motociclistului din Chişinău — ai impresia că acesta a condus prudent, fără a pune pe nimeni în pericol, sau ai avea ceva de reproşat acestui stil de condus?

Sursa video: Facebook / grupul CarPost.MD / Iurie Duca
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter