Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Cum sună şi cum merge un Dodge Challenger R/T cu motor V8 de 6.4 litri pe autostrăzile fără limită de viteză din Germania

26 Octombrie 2021 - 19:43
Redacţia PiataAuto.md
Despre muscle-car-urile americane se spune adeseori că ar avea putere mare, dar n-ar putea s-o pună eficient pe asfalt, ci mai degrabă doar să ardă anvelope în derapaje. Dar, totuşi, există ediţii speciale ale unor modele care vin cu atât de multă putere şi cu atât de mult fine-tuning, încât ar merita văzute în viaţa reală, pe o autostradă fără limită de viteză din Germania, de exemplu!
Un asemenea Dodge Challenger R/T 392 Scat Pack a ajuns să fie galopat de curând în Germania, de către un canal de YouTube din Olanda. Modelul american are un V8 imens de 6.4 litri sub capotă, care scoate 492 CP şi 644 Nm! Cuplat la o cutie automată, fişa tehnică a acestei ediţii speciale indică o viteză maximă de peste 290 km/h! Sună impresionant, nu-i aşa?
Ei bine, maxim ce a reuşit să atingă autorul video-ului de mai jos e o viteză de 268 km/h. Dar a făcut-o cu un sunet frumos al unui V8 imens! Vezi mai jos cât de savuros sună acesta şi cum se vede ţinuta de drum a acestui Dodge la viteze de autostrăzi germane.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter