(VIDEO) Cum sună şi cum merge un Lamborghini Huracan, care atinge 344 km/h pe o autostradă fără limită de viteză din Germania

14 Octombrie 2021, 19:02
Redacţia PiataAuto.md
Să conduci cu viteza maximă a unei maşini pe o autostradă din Germania e întotdeauna o experienţă interesantă, care îţi dă şansa să scoţi tot ce poţi din maşină, într-un mod absolut legal. Dar când bolidul pe care-l conduci merge mult mai rapid decât obişnuiţii 250 km/h, ba chiar şi mult mai rapid decât cifrele de 300-315 km/h, rezervate celor mai performante modele, lucrurile devin şi mai interesante.
De curând, un canal de YouTube din Olanda a galopat la maxim un Lamborghini Huracan pe autostrăzile pustii, fără limită de viteză din Germania, la o oră de trafic minim. Modelul italian şi-a justificat titlul de supercar şi a atins o viteză excepţională de 344 km/h, scoţând totodată şi un sunet savuros, dar şi menţinând o ţinută de drum exemplară, chiar şi la o asemenea viteză!

Ah, da, am uitat să zicem că e un Huracan EVO Spyder, cu motor de 5.2 litri V10, aspirat natural, de 640 CP, care ar fi trebuit să atingă doar 325 km/h, conform datelor tehnice. Vezi în video-ul de mai jos cum se simte experienţa de 344 km/h, într-un asemenea Lamborghini.
0
4,952
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!