(VIDEO) Cum sună un Audi RS7 Sportback cu V8 sub capotă şi evacuare Akrapovic

25 Octombrie 2021, 19:08
Redacţia PiataAuto.md
Audi RS6 şi RS7 sunt nişte modele cu totul savuroase în gama Audi şi asta a fost valabil pentru toate generaţiile care s-au produs până acum. Sunt într-atât de bune şi de demenţiale ca şi performanţă, încât în contextul electrificării actuale te întrebi cât va mai ţine povestea frumoasă a acestor modele.
Actuala generaţie are un V8 de 4.0 litri sub capotă şi adevărul e că şi generaţia precedentă avea un asemenea V8, tot de 4.0 litri. Dar motoarele, nu sunt identice, deşi e clar că Audi n-a reinventat toată bicicleta la proiectarea noului motor, ci a folosit tot ce e mai bun din experienţa precedentului, făcându-l pe cel nou să se conformeze şi emisiilor mai stricte. Iar asta înseamnă că, în principiu, motorul de pe generaţia anterioară Audi RS7 sună mai tare.
Ei bine, şi atunci când vrei să-i dai şi mai multă libertate de a suna în voie, ajutându-l şi cu accentele acustice potrivite, treaba devine de-a dreptul fierbinte. În video-ul de mai jos un Audi RS7 din Olanda îşi demonstrează capacitate de a se face auzit, datorită unui sistem de evacuare Akrapovic. Sistemul de eşapament modificat, plus mici modificări la motor, i-au permis acelei maşini să-şi crească şi puterea până la 605 CP. Iar rezultatul merită ascultat, pentru că în doar câţiva ani nu vom mai auzi asemenea picanterii sonore pe maşini!
0
3,006
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!