(VIDEO) Doi fraţi din SUA merg să cumpere o maşină inundată de la o licitaţie şi arată starea în care se vând asemenea automobile

11 Octombrie 2021, 16:27
Redacţia PiataAuto.md
Cel puţin o dată la câteva luni auzim despre uragane şi inundaţii în diferite state din SUA, care se lasă cu multe pagube provocate caselor şi automobilelor, iar imagini cu maşini care plutesc pe ape sunt foarte frecvente. Iar aceste maşini ajung apoi undeva.
De cele mai dese ori, proprietarii primesc banii pe ele de la companiile de asigurări, dar ulterior companiile au libertatea de a face cam tot ce vor cu ele. În istoricul maşinii se înregistrează faptul că ea a trecut prin experienţa declarării unei daune totale şi orice cumpărător mai avizat va putea verifica şi afla acest lucru, dar, dacă aceste maşini sunt vândute la preţ mic sau dacă sunt exportate prin ţări mai puţin pretenţioase, atunci e foarte probabil că viitorul proprietar nu va mai afla vreodată despre istoria maşinii, decât dacă va avea de înfruntat consecinţele la nivelul problemelor tehnice ale acesteia.
Foto: aşa arăta o licitaţie cu maşini inundate în 2017, în statul Texas din SUA

Şi de multe orice auzim că o maşină înecată va avea inevitabil probleme cu sistemul său electric, ba chiar şi cu o mulţime de elemente de caroserie — de la faruri la elemente de izolare fonică. De asemenea, nenumărate surprize pot apărea şi în habitaclu, iar dacă apa a stat mai multe zile, mirosul îmbâcsit în colţurile greu accesibil poate face ca un asemenea automobil să miroase urât ani la rând.
Doi fraţi din SUA, proprietari ai unui atelier de reparaţii dificile de caroserie ale automobilelor şi camioanelor, au decis să vadă pe propria piele cum ar fi să cumpere un asemenea automobil şi să-l aducă la o condiţie decentă. Au cumpărat trei, de fapt, la distanţă de câteva zile, iar în video-ul de mai jos au şi filmat mai multe automobile înecate, expuse la vânzare într-o asemenea licitaţie. Unele par mai grav afectate, altele par de-a dreptul acceptabile şi chiar atrăgătoare, dar problema e că la foarte multe asemenea maşini, probleme nu sunt la vedere. Totuşi, după ce-au inspectat o mulţime de automobile, cei doi fraţi au găsit un Subaru aproape nou şi au ales să-l cumpere pe el.
Poţi vedea mai jos turul acestei licitaţii din SUA de maşini inundate, starea maşinilor inspectate de cei doi fraţi, dar şi maşina pe care au ales-o cei doi. Ce zici, ai avea curajul să cumperi o maşină cu asemenea istoric, dacă ai şti că a fost inundată? Crezi că problemele ei posibile pot fi înlăturate şi prevenite, sau crezi că ar trebui să fugim cât mai departe de asemenea automobile?
1
92,784
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!