(VIDEO) Doi youtuberi din SUA au transformat un BMW Seria 3 Coupe E36 într-un pick-up de offroad

19 Octombrie 2021, 15:53
Redacţia PiataAuto.md
Doi youtuberi din SUA, autori ai unul canal în care experimentează cu tot soiul de transformări de vehicule, au finalizat de curând o idee de-a lor pornită mai mult timp în urmă, dar care a mai necesitat perfecţionări şi retuşări pentru a deveni funcţională. Aceştia au transformat un BMW E36 Coupe clasic într-un pick-up de offroad, punând pe el piese, care au fost cel mai uşor de comandat online, pe ebay.
În final, şi-au numit creaţia eBay Turbo BMW Truck, iar aceasta arată foarte controversată, întrucât ar putea fi calificată drept blasfemie de către unii, dar şi un experiment ingenios de alţii. Cert este că până şi BMW a experimentat cândva cu un M3 Pick-up, pe care l-a produs într-un singur exemplar şi l-a folosit doar pe teritoriul intern al uzinei.
Aşadar, youtuberii au montat un kit turbo la motor, cumpărat online, au pus noi arcuri şi noi amortizoare, au cumpărat jante şi anvelope de offroad, dar, fireşte, în primul rând au modificat caroseria maşinii, prin tăiere şi sudare. Totul s-a făcut cât se poate de simplu, or, scopul a fost să cheltuie puţin, fără a apela la lucrări sofisticate. După primele ieşiri s-au văzut şi primele neajunsuri, în special la suspensie, care n-a rezistat în forma modificată de ei şi a trebuit ranforsată cu noi piese. Dar, în final, le-a ieşit un rezultat de care aceştia sunt suficient de mulţumiţi, încât se declare proiectul lor finalizat cu succes şi să iasă cu el la o demonstraţie de offroad.
Vezi mai jos ultimele lucrări la maşini şi ce poate face ea în forma sa finalizată. Noi am setat video-ul să înceapă de la momentul în care aceasta ajunge să facă demonstraţia pe viu, dar dacă vrei să vezi toate ultimele modificări, îl poţi seta manual de la început.
0
1,974
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!