(VIDEO) Duel între Mercedes-Benz S-Class W223 şi Tesla Model S

5 Octombrie 2021, 15:37
Redacţia PiataAuto.md
Acesta e probabil unul din cele mai neaşteptate dueluri şi totodată unul din cele mai intrigante. Neaşteptate pentru că în duel nu participă o versiune AMG a lui S-Class, ci un S500, care e, în esenţă, o versiune puternică, dar nu cea mai sportivă. Intrigantă pentru că, totuşi, S-Class W223 e un model nou, scump şi luxos, care comparaţia cu o Tesla Model S Dual Motor, nici ea nu tocmai un Plaid, pare intrigantă pentru a vedea cât de apropiate sunt cele două sedanuri ca şi performanţe.
Cine crezi că a câştigat? E predictibil, nu-i aşa? Da, noul Mercedes-Benz S-Class a fost cel învins, iar victoria i-a aparţinut lui Tesla, atât la duelul cu start de pe loc, cât şi la duelul cu start în mişcare, ba chiar şi la cel cu viteze de autobahn. Oricum ai fi întors-o, limuzina germană a fost bătută de cea americană, cu propulsie electrică. Doar la frânare S-Class-ul a fost mai bun.
Poţi vedea mai jos întreaga serie de dueluri între cele două modele. Crezi că un S-Class S500 trebuia să fie mai rapid în comparaţie cu Tesla? Sau crezi că filosofia lui S-Class e alta, iar pierderea în acest duel nu-l dezavantajează deloc?
0
1,613
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!