(VIDEO) Duel între trei exemplare Nissan GT-R, de 1600 CP, 1000 CP şi 650 CP, cu diferenţe discutabile între ele

30 Octombrie 2021, 14:07
Redacţia PiataAuto.md
Nissan GT-R e unul din cele mai îndrăgite modele japoneze, fiind o mostră e ingineriei superbe, pe care amatorii de sportivitate nu pot înceta să o admire. Şi pentru că e atât de bine conceput şi construit, e şi unul din modelele cele mai potrivite pentru modificări de tot soiul, unele din ele dintre cele mai radicale. Iar maşina rezistă de obicei, cu nişte intervenţii corecte la nivelul mecanicii.
În video-ul de mai jos au fost aduse trei asemenea ipostaze modificate ale lui Nissan GT-R — de 650 CP, de 1,000 CP — cât avea cândva Bugatti Veyron — şi una de tocmai 1,600 CP — mai mult decât are azi Bugatti Chiron în versiunea sa standard şi exact cât are cea mai de top versiune specială a sa! O putere imensă deci!
Care crezi că a fost mai rapidă în duelul dintre ele? A putut pune puterea imensă pe asfalt cel de 1,600 CP? Ei bine, clasamentul a fost previzibil ca şi ordine — cea mai puternică a ajuns prima, urmată de a doua cea mai puternică şi ultima a ajuns cea de 650 CP. Dar diferenţa dintre ele ar putea fi uimitoare şi discutabilă pentru mulţi dintre noi — cam de o secundă şi un pic între fiecare din ele. Preţul pentru modificări şi pentru a obţine această secundă de avans, însă este de zeci de mii la unul din ele şi de peste 100,000 euro la celălalt! Da, cam atât costă 1-2 secunde în minus. Şi aşa e cam peste tot, întotdeauna zecimile de secundă finale pentru desăvârşirea performanţei costă cel mai mult.

Vezi în video-ul de mai jos performanţa comparativă între cele trei ipostaze ale lui Nissan GT-R.
0
5,534
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!