Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Lecţii simple de la Ural pentru condusul unei motociclete cu ataş, demonstrate pentru întreaga omenire

22 Octombrie 2021 - 13:32
Redacţia PiataAuto.md
Ural a rămas singurul producător de motociclete cu ataş de serie din întreaga lume, fiind văzut ca un brand erou deja de foarte multe lume de pe întreg mapamondul. Şi pentru că uzina din Rusia e singura care mai produce asemenea motociclete, cei de acolo s-au gândit cu ceva timp în urmă că ar fi binevenite un soi de lecţii, care să explice întregii omeniri cum se conduc corect şi plăcut motocicletele cu ataş.
Pentru noi, cei de prin aceste părţile lumii, care am văzut prin copilăria noastră o mulţime de motociclete cu ataş mai ales prin sate, marea parte a secretelor de condus ale unei asemenea motociclete ne vor suna cunoscut. Însă e la fel de adevărat că foarte mulţi oameni din întreaga lume consideră acest concept de motocicletă cu 3 roţi oarecum greu de condus şi savurat, şi tocmai de asta, video-ul de mai jos, publicat de către cei de la Ural, e unul nostim, interesant, util şi totodată e valabil oricând l-ai privi, şi peste 4 ani, şi peste 10 ani, şi peste 20 de ani. Şi apoi, e făcut în engleză cu mult bun gust!
Aşa că te îndemnăm să-l priveşti, ca o pauză de destindere cu zâmbete. Şi apoi spune-ne în comentarii, ai condus vreodată vreo motocicletă cu ataş? Te-ai ridicat în două roţi cu ea?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter