Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Noul Lexus LX va fi dezvăluit peste câteva zile şi va avea o versiune LX 600

8 Octombrie 2021 - 12:02
Redacţia PiataAuto.md
Deşi anterior se zvonea că în lumina crizei de semiconductoare şi a cererii uriaşe pentru Toyota Land Cruiser 300, lansarea noii generaţii Lexus LX ar putea fi amânată pentru anul viitor, astăzi cei de la Lexus au făcut un anunţ surpriză, spunând că noua generaţie va fi lansată peste doar 5 zile, la 13 octombrie.
Mai mult ca atât, premiera mondială a noii generaţii Lexus va avea loc în Moscova, în incinta muzeului de artă contemporană „Garaj” din capitala Rusiei, evenimentul urmând a fi transmis online în toată lumea.

Un alt fapt curios e că prima imagine publicată cu noua generaţie anunţă totodată şi o versiune LX 600, fapt care e şi mai intrigant, întrucât nici măcar limuzina Lexus LS nu are în prezent o versiune cu indicele 600. Şi, întrucât litera „h” lipseşte, pentru a ne sugera o combinaţie hibridă, putem intui doar două opţiuni — fie va fi vorba de o versiune mai puternică a noului motor twin turbo V6 de pe Toyota Land Cruiser, fie vom avea de-a face cu un nou motor V8 aspirat natural!

Vezi mai jos şi un scurt video de prefaţare a noului Lexus LX.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter