(VIDEO) Nuntă cu stil în Ungaria: mirele şofer de camion a venit la cununie cu camionul său Volvo

11 Octombrie 2021, 12:33
Redacţia PiataAuto.md
Se mai întâmplă uneori să vedem coloane de automobile decorate cu acareturi de nuntă, care circulă claxonând pe străzile oraşelor. Dar să vezi un camion decorat în asemenea mod e ceva cu totul excentric. Un mire din Ungaria, însă, care munceşte şofer de camion, a ales să vină la cununia sa cu ditamai Volvo-ul său, decorat complet şi pe deasupra şi claxonând să se facă auzit de la o poştă.
Nunta stilată a avut loc în oraşul Szombathely din Ungaria. În sunet de claxoane, mirele a tras camionul său chiar la poarta bisericii unde a avut loc cununia, la volanul camionului fiind chiar el, mirele. Camionul a rămas să-i aştepte în faţa bisericii pe tot parcursul ceremoniei, după care tinerii căsătoriţi şi-au continuat drumul, camionul rămânând în capul coloanei şi înlocuind cu succes limuzinele banale.
Poliţia din oraş a menţionat că nu-l va amenda pe şofer pentru parcare neregulamentară, şi a ales să glumească pe seama faptei, urându-i casă de piatră şoferului de camion. Vezi în video-ul de mai jos momentul în care mirele ajunge la cununie.
1
22,030
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!