(VIDEO) O porţiune îngustată a unei străzi din Marea Britanie prinde tot mai mulţi şoferi distraşi în ultimul timp, inclusiv o maşină de poliţie

25 Octombrie 2021, 14:14
Redacţia PiataAuto.md
În SUA există un pod foarte coborât ca şi înălţime, proiectat cu multe decenii în urmă, care continuă să prindă camioane, ai căror şoferi ignoră avertizările, în sute de accidente. Dar se pare că renumitul pod are concurenţă din partea unei străzi din Marea Britanie, care este şi ea proiectată de foarte mult timp aşa, dar în ultimul timp se atestă o creştere alarmantă de accidente produse aici, ele producându-se uneori aproape în fiecare zi.
Strada poartă numele de Woodemere Avenue şi e situată în orăşelul Watford din apropierea Londrei. Pe această stradă există o porţiune îngustă, de doar 2.10 metri lăţime, concepută pentru a filtra traficul mare să traverseze zona rezistenţială de aici în direcţia câtorva obiecte industriale de mai departe. Prin urmare, la 2.1 metri teoretic pot trece toate autoturismele, dar nu şi camioanele, care ar trebui să meargă pe o rută ocolitoarea.
Doar că în viaţa reală se pare că e nevoie de măiestrie şi precizie pentru a te încadra cu maşina într-o lăţime de 2.1 metri, mai ales în cazul şoferilor care nu sunt foarte atenţi la drum sau foarte iscusiţi în a-şi simţi dimensiunile maşinii. Cei care aleg să aibă o rezervă prea mare pe partea lor, în dreapta, unde e volanul în Marea Britanie, ajung de obicei să lovească stâlpii separatori cu partea stângă. Iar numărul accidentelor e uriaş, aici fiind prinse în capcană tot felul de maşini, de la cele mai mici şi compacte până la SUV-ri mai mari. Ba chiar şi un poliţist s-a lăsat prins, buşind maşina de serviciu de parul din partea stângă.
Locul cu pricina are acum şi un grup dedicat pe Facebook, în care oamenii fac haz de situaţie, iar omul care locuieşte în imediata apropriere, pe nume Aaron, şi-a pus o cameră video pe casa sa şi publică noi şi noi accidente, surprinse doar în ultimele săptămâni. Paradoxal e că numărul acestora e tot mai mare în acest an, deşi strada e la fel de îngustă de foarte mult timp. Să însemne asta că şoferii sunt tot mai neatenţi la volan? Sau o fi alta cauza? Cert e că situaţia a ajuns până şi în parlament, deputatul local venind cu iniţiativa de a lărgi strada din contul trotuarului, pentru că ar fi prea problematică.

Vezi mai jos o compilaţie din accidentele recente produse în acest lo, publicată de locatarul cu cameră video.
0
7,413
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!