(VIDEO) Răbdare infinită a unui echipaj de poliţie din România cu un şofer care-şi contrazicea declaraţiile la fiecare minut

3 Octombrie 2021, 14:11
Redacţia PiataAuto.md
Uneori, munca de poliţist presupune interacţiunea cu oameni care-ţi încearcă răbdarea într-o formă incredibilă. Poliţia din judeţul Botoşani, România, a publicat ieri un video dintr-o asemenea interacţiune, cu un om care ar merita cu siguranţă titlul de cel mai mincinos şofer de pe drumurile ţării.
Acesta şi-a contrazis declaraţiile de nenumărate ori, la fiecare nou minut versiunea fiind alta — ba că are permis din Marea Britanie, ba că din Polonia, ba că nu are acte în general şi abia a aplicat la obţinerea cetăţeniei române. I-a asigurat, însă, din start pe poliţişti că nu-i place să-i mintă. Dar a continuat să-i mintă, totuşi, până şi numele său schimbându-se pe parcurs, zicând că numele anterior era al fratelui şi s-a încurcat în declaraţii. Maşina sa nu avea asigurare valabilă, iar şoferul nu putuse prezenta nici un permis sau un act de identitate. A spus că a uitat telefonul, iar pasagerul nu foloseşte telefon în general. În fine, spusele au fost atât de multe şi confuze, şi atât de multe ori rectificate, încât probabil aproape tot ce se aude în video nu sunt decât minciuni.
În fine, în lipsa unei posibilităţi de a identifica şoferul, poliţiştii au fost nevoiţi să-l reţină şi să-l ducă la secţie pentru a-i stabili identitatea, iar ulterior şi pentru a-i aplica sancţiunile corespunzătoare. E o întâmplare foarte rară să vezi că poliţia publică un întreg asemenea video cu interacţiunea iniţială cu un şofer, dar probabil până şi poliţiştilor le-a crăpat răbdarea într-un final şi au vrut să-l arate ţării întregi pe şoferul buclucaş. Totuşi, ceea ce e de apreciat e calmul şi răbdarea infinită a poliţiştilor care au interacţionat direct cu acest şofer.
Vezi mai jos întregul video publicat de poliţia din Botoşani.
0
1,218
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!