Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Reacţia bună şi ochii aţintiţi la drum îl salvează pe un şofer din SUA de la un accident grav

14 Octombrie 2021 - 14:42
Redacţia PiataAuto.md
Accidentul surprins mai jos e unul din cele mai bune exemple, care să explice de ce e nevoie să avem întotdeauna ochii la drum când conducem, fără a ne distrage în ecrane de telefon şi de ce e preferabil să ne antrenăm şi nişte instincte de evitare şi supravieţuire la volan.
Totul s-a întâmplat pe o autostradă de lângă Memphis, în statul Tennessee din SUA. Şoferul unui SUV, pe care a fost şi montată camera de bord, circula pe banda stângă a autostrăzii, când de pe celălalt sens de circulaţie, separat fizic, a fost proiectat un Infiniti. Traiectoria acelei maşini se îndrepta spre un impact direct cu maşina pe care o conducea şoferul de SUV, dacă acesta n-ar fi reacţionat evaziv imediat, ocolind maşina scăpată de sub control. Mai mult ca atât, a fost nevoie şi de o a doua manevră de evitare, întrucât şi o altă Toyota fusese proiectată în mod similar şi se afla deja în calea SUV-ului după prima manevră.
Toate aceste manevre nu doar că l-au salvat pe şoferul de SUV în întregime de la accident, ci foarte probabil au salvat viaţa oamenilor din celelalte două maşini, care au fost proiectate pe această parte a autostrăzii, or, acele maşini au scăpat de un impact frontal, care ar fi putut avea consecinţe tragice pentru cei de la bord.

Vezi mai jos întregul moment, surprins de camera de bord.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter