(VIDEO) Reacţie în lanţ în traficul din Chişinău, iar doi şoferi nevinovaţi ajung să se acroşeze

20 Octombrie 2021, 08:56
Redacţia PiataAuto.md
O situaţie bizară de trafic, care s-a soldat cu un accident la fel de bizar, a fost surprinsă ieri pe strada Mihai Viteazul din Chişinău.
Şoferul unui BMW, care pare să fi circulat pe banda 1, cea mai din dreapta din cele 3 pe fiecare sens de pe Mihai Viteazu, a schimbat la un moment dat banda spre stânga, aparent din cauza traficului ce venea de pe joncţiunea dinspre Albişoara. Doar că şoferul BMW a schimbat două benzi până la banda extremă stângă, nu una, şi pare să nu se fi asigurat că pe banda 3 circula un alt automobil, o Skoda Fabia. Aceasta din urmă, atunci când BMW-ul a venit peste banda ei, a efectua o manevră de evitare pe contrasens, iar acolo a acroşat o altă Skoda care circula regulamentar pe sensul ei de circulaţie.
În rezultat, cele două exemplare Skoda s-au pomenit implicate într-un accident uşor, iar partea revoltătoare e că BMW-ul care a schimbat benzile fără a se asigura şi a determinat Skoda Fabia să-l evite, a plecat de la faţa locului fără a opri. Putem prezuma că nu a realizat producerea accidentului, iar dacă vede aceste imagini, probabil ar fi corect să apeleze el poliţia pentru a fi parte din dosar, or, asigurarea lui RCA ar putea fi cea care repară maşinile afectate, dacă şi-ar recunoaşte vina. Ce crezi, este BMW-ul vinovat, sau şoferul Skoda Fabia a reacţionat incorect la situaţie?
Vezi întregul moment surprins în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online / Sidorov Sidorenko
0
5,399
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!