(VIDEO) Tăieri de colţuri şi frânări bruşte în Chişinău, până la oprire completă în mijlocul unei străzi de 6 benzi

18 Octombrie 2021, 12:58
Redacţia PiataAuto.md
După ce acum trei zile am publicat un articol cu video cu un Audi, care a frânat brusc şi periculos în faţa unui camion, iar ulterior am anunţat că poliţia s-a autosesizat şi a iniţiat un proces contravenţional pe articolul de comportament agresiv în trafic, care prevede pedepse dure şi suspendarea permisului de conducere pe un termen de minim 6 luni, foarte mulţi au comentat cu experienţe similare din trafic, iar unii dintre voi ne-aţi expediat noi materiale video curente cu asemenea situaţii. Acest fapt demonstrează că acest fenomen, deşi mult mai rar decât acum câţiva ani, este încă prezent pe străzile şi traseele din Moldova, din păcate.
O situaţie cu mult comportament neinspirat în trafic a fost surprinsă chiar ieri seară, pe strada Mihai Viteazu din Chişinău şi ne-a fost expediată la redacţie de către un vizitator, tot el autor al filmării, camera de bord fiind montată pe automobilul său. Acesta spune că vira de pe strada Mitropolit Dosoftei pe Mihai Viteazu la stânga, iar şoferul unui Nissan Juke, care ar fi condus cu telefonul la ureche, nu a încăput pe banda sa în traiectoria pe care o luase. Autorul filmării a luat brusc volanul dreapta pentru a evita un impact, claxonând scurt în acel moment.
Claxonul pare să-l fi deranjat pe şoferul din Nissan Juke, or, acesta a tăiat ulterior colţul, la câteva secunde distanţă, iar după ce maşinile au trecut de intersecţia cu strada Columna, şoferul de Nissan Juke a frâna brusc, până la oprirea completă pe banda din stânga, pe un drum cu 6 benzi, impunând maşina din spate să frâneze de urgenţă, pentru a evita impactul. Autorul video-ului menţionează că a vrut să evite orice conflict, întrucât avea şi doi copii mici în automobil, însă e revoltat de manierele celui din faţă, care a vrut să-i dea lecţii inutile.

Vezi mai jos întreaga secvenţă, filmată de camera de bord.
0
7,081
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!