(VIDEO) Un BMW, accidentat într-un stâlp azi noapte în Chişinău, a fost avariat şi mai mult de evacuatorul care a venit după el

25 Octombrie 2021, 08:47
Redacţia PiataAuto.md
Un BMW a avut parte de dublu ghinion astă-noapte în Chişinău. După ce, în circumstanţe deocamdată neclare, a ajuns în decorul străzii Mateevici şi a lovit uşor un stâlp cu colţul său stânga faţă, poliţia a venit la faţa locului şi a documentat accidentul, iar ulterior a fost chemat şi un evacuator care să-l ia de acolo. A venit, din câte se pare, unul din evacuatoarele care ridică maşini parcate neregulamentar, întrucât acesta are un sistem de ridicare laterală a maşinilor.
Doar că operaţiunea de ridicare şi desprindere a maşinii de stâlp nu a decurs cum se planifica. Maşina era mai agăţată de stâlp decât se credea şi a opus rezistenţă, mişcându-se pe platformare de ancorare, iar asta a făcut şi roţile să se învârtă spre dreapta. În rezultat, evacuatorul a avariat-o şi mai mult, ridicând şi mai sus suma pagubei pentru acest BMW în urma întâmplării de aseară.
Momentul ridicării de către evacuator şi avarierii de către acestea a fost surprins de o cameră de bord şi poate fi văzut mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online / Alex Kalinin
0
6,666
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!