(VIDEO) Un accident între un BMW şi un camion ZIL, surprins de o cameră de bord în Durleşti, Chişinău

29 Octombrie 2021, 08:37
Redacţia PiataAuto.md
BMW Seria 5 E39 e un model admirabil, genial din punct de vedere ingineresc. Dar când e condus într-un mod periculos şi neinspirat şi ajunge să se întâlnească cu un ditamai ZIL, tot ajunge să pună un minus unu în statistica exemplarelor demne ale acestui model, care mai circulă prin ţară şi au o istorie bună. Din păcate, un asemenea accident a fost surprins ieri în orăşelul Durleşti din componenţa municipiului Chişinău.
BMW-ul gonea iresponsabil prin localitate, cu o viteză enormă, pe contrasens, ignorând şi trecerile de pietoni şi staţiile de transport public din acea zonă. La un moment dat, de după un microbuz, un camion a virat spre stânga, într-o manieră aparent regulamentară (nu putem desluşi doar prezenţa indicatoarelor de direcţie). Aflându-se într-o zonă de intersecţie şi virând stânga, şoferul de camion nu era obligat să se uite în spate, pe contrasens, după cum a fost dat şi verdictul într-un accident similar de pe strada Puşkin la intersecţie cu Mateevici între o Tesla şi un Mercedes. Respectiv, pe contrasens, într-o zonă de depăşire interzisă, şi cu viteză mare venea BMW-ul aici, viteza fiindu-i certificată de calea de frânare maximă de minim 30 de metri pe care acesta a generat-o.
În rezultat, BMW-ul a lovit în roata spate a ZIL-ului şi şi-a avariat puternic partea frontală. ZIL-ul s-a scuturat un pic. La el daune sunt zero. Întregul moment a fost surprins în de o cameră de bord şi poate fi văzut mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online / Andrey Sturza
0
23,947
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!