Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Un bărbat din Chişinău a anunţat poliţia că i-ar fi fost furată Toyota sa, dar de fapt uitase unde a lăsat-o

19 Octombrie 2021 - 13:39
Redacţia PiataAuto.md
Un caz incredibil este raportat azi de poliţia din Chişinău, iar protagonistul acestui caz riscă acum până la 2 ani de închisoare pentru denunţ fals.
Aşadar, la 8 octombrie, un bărbat de 35 de ani din Chişinău a sunat la poliţie, anunţând că i-a fost furat automobilul său, o Toyota Prius, din curtea blocului său de pe bulevardul Traian, iar prejudiciul ar fi fost de circa 10,000 euro. Ofiţerii de investigaţii de la inspectoratul de poliţie Botanica au pornit imediat urmărirea penală pentru a identifica hoţul şi automobilul. Din fericire, curtea blocului avea camere video de supraveghere, iar poliţiştii au ridicat probele, mergând să le vizioneze şi să vadă cine a furat maşina.

Aici, surpriză! Toyota Prius a fost deschisă cu cheia, în mod normal, iar bărbatul care a deschis-o şi a urcat în ea, plecând de la faţa locului era chiar proprietarul. Fireşte, acesta a fost luat la întrebări de poliţie şi şi-a recunoscut într-un final vina, spunând că a mers în ospeţie cu Priusul său, dar după asta a uitat unde şi-a parcat maşina.
În rezultat, proprietarul Toyotei s-a ales cu dosar penal pentru denunţ fals şi riscă acum amendă de până la 32,500 lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 ore sau închisoare de până la 2 ani. Poliţia nu ne-a spus deocamdată dacă proprietarul şi-a amintit până la urmă unde şi-a lăsat parcată Toyota sa.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter