(VIDEO) Un camion a fost surprins împingând un VW Polo pe o autostradă din Marea Britanie, fără ca şoferul să fi observat maşina din faţa sa

20 Octombrie 2021, 12:24
Redacţia PiataAuto.md
Un caz cu totul bizar şi revoltător a fost surprins ieri pe o autostradă din Marea Britanie de un adolescent, care călătorea la bordul automobilului cu familia sa.
El a observat că în spate lor circulă un camion care avea în faţa sa un VW Polo lipit cu partea laterală de camion, iar camionul continua să împingă maşina, deşi aceasta din urmă şuiera din toate roţile şi claxona în continuu. Şoferul de camion nu pare nici să fi văzut maşina din faţa cabinei sale, nici să fi auzit claxoanele acesteia, aşa că îşi continua drumul ca şi cum nimic nu s-a fi întâmplat.
Într-un final, adolescentul a deschis geamul şi i-a făcut de nenumărate ori din mână şoferului de camion, care l-a observat şi într-un final a oprit camionul său, mai lovind maşina din faţa sa de bariera de pe marginea drumului. Din fericire, şoferul din VW pare să fi scăpat nevătămat, în ciuda situaţie absurde şi periculoase în care a nimerit.
Vezi mai jos video-ul publicat de adolescentul care a fost martor la situaţie şi a ajutat la oprirea camionului.
0
1,563
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!