(VIDEO) Un poliţist din România demonstrează cum se vede în trafic un scuter neiluminat

28 Octombrie 2021, 19:27
Redacţia PiataAuto.md
Din păcate, fie ca sunt electrice, fie că operează cu mici motoare pe benzină, unele motorete sunt tratate de cei care le conduc ca nişte transporturi speciale, care ar fi exceptate de la regulamentul de circulaţie rutieră. Ba chiar uneori aceştia lasă impresia că şi-ar considera scuterele exceptate şi de la legile fizicii, or, aleg să le conducă noaptea fără vreo lumină şi fără vreun element reflectorizant pe ele.
Se întâmplă şi în Moldova, şi-n România, din păcate, iar un poliţist din România, pe nume Daniel Zontea, a demonstrat printr-o filmare publicată recent pe pagina sa cum se vede un asemenea conducător de scuter neiluminat, chiar şi în condiţiile unui oraş cu străzi relativ iluminate. Deci, până şi prezumţia că dacă un asemenea scuter merge pe o stradă iluminată de oraş, atunci va fi văzut — e greşită.
Din video-ul de mai jos se poate vedea cât de „invizibil” e un asemenea participant în trafic. Fireşte, poliţistul a aprins girofarul şi l-a tras pe dreapta pe protagonistul pe motoretă. Vezi mai jos întreaga situaţie publicată de poliţist.

Sursa video: Facebook / Daniel Zontea
0
4,253
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!