Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Un şofer din România cu un BMW evită la milimetru un accident frontal cu un camion

20 Octombrie 2021 - 09:58
Redacţia PiataAuto.md
O situaţie care a fost efectiv la milimetri de producerea unei tragedii a fost surprinsă de o cameră de bord în România.
Protagonistul este un BMW Seria 3, care face o depăşire neregulamentară în interiorul unei localităţi, ignorând linia continuă, trecerea de pietoni din faţă, dar şi un camion DAF care venea de pe contrasens şi care i-a şi aprins toate luminile pentru a-l atenţiona. Şoferul de BMW intră în ultima clipă în faţa maşinii care avea camera de bord, la milimetri de camion, iar BMW-ul lasă impresia unui scurt derapaj pe puntea spate, într-o scenă în care accidentul pare aproape iminent. Din fericire, tragedia nu se produce, dar nici situaţia extremă prin care tocmai a trecut nu-l potoleşte pe şoferul de BMW şi acesta iese imediat la următoarea depăşire periculoasă.
Din fericire, poliţia din Iaşi s-a autosesizat cu rapiditate şi a identificat şoferul în decursul a câteva ore. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 46 de ani, care s-a ales acum cu o amendă de 5,800 lei româneşti, echivalentul a aproximativ 1,170 euro, dar totodată a rămas şi fără permisul de conducere pe o perioadă de 60 de zile.

Vezi mai jos întreaga situaţie, surprinsă de camera de bord.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter