(VIDEO) Un şofer din România, oprit de cea mai amabilă poliţistă cu radar şi întrebat dacă nu i s-au dat flash-uri de s-a lăsat prins

13 Octombrie 2021, 10:15
Redacţia PiataAuto.md
Prin părţile noastre, fie că e vorba de Moldova sau România, mai există încă obiceiul de a face flash-uri cu farurile maşinii pentru a-i atenţiona pe ceilalţi din faţă despre un prezenţa vreunui echipaj de poliţie. Dar uneori nici acest obicei n-a ajută, ori, nu toţi sunt de acord că e unul bun, sau pur şi simplu apar ferestre de trafic în care nimeni nu mai apucă să facă asta.
Un şofer din România a avut acum câteva zile întâmplarea de a fi oprit de o poliţistă, pe care am putea-o numi cu siguranţă cea mai amabilă şi umană. Aceasta l-a prins cu radarul la o viteză de 73 km/h în localitate şi, după ce i-a verificat documentele, a venit să-l anunţe pe şofer despre viteză, întrebându-l dacă are vreo menţiune pentru procesul verbal. Şoferul n-a putut zice decât că-i pare rău, iar poliţista i-a spus cu sinceritate că-i pare rău de bugetul şoferului, apoi l-a întrebat dacă nu i s-au făcut flash-uri de către alte maşini din faţă. Poliţista i-a mai spus şoferului că-i pare chiar ciudat că acesta a venit cu asemenea viteză şi s-a lăsat prins de radar, că stă de o oră acolo şi deja toţi şoferii află de ea.

Într-un final, şoferul şi poliţista s-au despărţit zâmbind, cum mai rar se întâmplă când iei o amendă rutieră. Vezi în video-ul mai jos toată situaţia.
0
181,746
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!