Accident frontal deosebit de grav astă seară la intrarea în oraşul Străşeni, într-o zonă cu drum aflat în reparaţii, o maşină având 120 km/h într-o zonă de 40 km/h

7 Noiembrie 2021, 21:08
Redacţia PiataAuto.md
Un accident deosebit de grav s-a produs în această seară pe traseul Chişinău-Străşeni din Moldova, în apropiere de intrarea în Străşeni. În această zonă, drumul cu câte două benzi pe sens are o zonă de reparaţii, iar circulaţia se îngustează şi este deviată brusc.
Două automobile s-au ciocnit frontal aici, o Kia şi un Opel. Impactul a fost atât de mare, încât, din păcate, un copil de 12 ani, care se alfa în Opel, a decedat imediat, iar mama sa, care se afla la volan, a fost preluată în stare foarte gravă la spital şi în aceste momente medicii luptă pentru a-i salva viaţa. În Kia Sportage se aflau 5 persoane, toate fiind de asemenea transportate la spital.
Din primele cercetări, vinovat de impactul frontal ar fi şoferul în vârstă de 35 de ani din Kia. Acesta ar fi ajuns cu viteză pe traiectoria pe care circula Opel, iar acul vitezometrului din Kia s-a oprit la 120 km/h în momentul impactului, într-o zonă limitată la 40 km/h din cauza reparaţilor!
Sursa foto: Telegram / Ungureanu 112, Deschide.md
1
22,263
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!