Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Aceasta e probabil cea mai fascinantă maşină de poliţie şi e creată de un atelier de tuning din Germania

27 Noiembrie 2021 - 08:59
Ilie Toma
Maşina asta de poliţie e deopotrivă în măsură să-i facă să viseze la ea pe poliţiştii actuali din toată lumea, care muncesc pe maşini mult mai modeste, dar şi pe picii care abia visează să se facă poliţiştii, într-o zi, când vor fi mari. Pune-i acelui pici pe peretele din camera lui un asemenea Porsche 911 Targa 4, şi cu siguranţă va adormi visându-se conducând-o, urmărind şi capturând băieţi răi.
Acest Porsche cu inscripţii de POLIZEI a fost creat de atelierul de tuning TechArt din Germania, specializat în modificări avansate ale modelelor Porsche. Prin urmare, nici vehiculul de poliţie n-a scăpat cu o simplă aplicare de elemente vizuale specifice maşinilor de poliţie, ci a primit mult mai multe elemente distincte.
Printre ele se numără un pachet aerodinamic complet, de la barele faţă până la pragurile laterale şi difuzorul de bara spate. Maşina a primit şi jante noi, negre, cu două spiţe vopsite în culoarea galbenă reflectorizantă, prezentă şi pe caroserie. Odată cu noile jante, suspensia acestui Porsche a fost coborâtă cu 40 mm, pentru o ţinută de drum şi mai sportivă, după cum spun cei de la TechArt.
A fost modificată şi capota vehiculului, aceasta primind acum două incizii discrete, unde au fost integrate elemente de iluminare albastre, în nuanţa girofarului.
La interior, volanul a fost tapisat cu mici accente de culori albastre şi galben reflectorizant, în stilul nuanţelor aplicate pe exteriorul maşinii. Au apărut şi combinaţii de elemente în stilul tablei de şah, inspirate din steagurile ce dau starturile şi finalurile în competiţiile de motorsport. Fireşte, maşina a primit şi comenzi specifice muncii de poliţist, care au fost integrate discret în zona tunelului central.
Puterea bolidului a rămas cea standard, de 385 CP, suficient cât să accelereze de la 0 la 100 km/h în 4.4 secunde şi să atingă o viteză maximă de 289 km/h.
Paradoxal, dar maşina asta nu a fost creată la comanda vreunei secţii de poliţie, deocamdată, decât dacă se va grăbi vreuna să o cumpere repede sau să mai comande altele ca ea. Cei de la TechArt o vor aduce la un salon auto local din Germania mai mult pentru a atrage atenţia la lupta cu tuning-ul contrafăcut, cu părţi neconforme standardelor, cu care ei şi alte case de tuning luptă de mai mulţi ani, susţinuţi de poliţie, care, la rândul ei, se tot ţine de verificat maşinile modificate în ultimul timp. Prin maşina asta, cei de la TechArt vor să demonstreze că modificările creative pot fi făcute cu calitate, cu elemente certificate şi sigure. Şi, judecând după experienţa unor maşini de poliţie modificate anterior de alte case de tuning pentru saloane auto, exemplarul ăsta tot va ajunge într-un final la o secţie de poliţie, unde-şi va face munca şi mai ales unde-i va face fericiţi pe nişte poliţişti.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter