Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Amendă uriaşă pentru o şoferiţă care a intrat cu maşina pe o plajă din Constanţa şi a rămas blocată acolo

29 Noiembrie 2021 - 09:52
Redacţia PiataAuto.md
Intrarea unor şoferi cu maşinile pe plaje sau pe pistele de schi e aproape anecdotică deja şi de obicei spunem că e mai mult un stereotip format de demult decât cazuri reale frecvente. Dar ieri primăria municipiului Constanţa din România a raportat un caz exact din această categorie, iar motivele unor asemenea manevre rămân în continuare de neînţeles.
Astfel, poliţia a fost anunţată că pe o plajă din Constanţa, numită Modern, un BMW este blocat în nisip. Aici au descoperit automobilul — un BMW 518d — afundat în nisipul plajei. După cercetările de la faţa locului, poliţiştii au emis o amendă uriaşă de 10,290 lei româneşti pentru şoferiţă, echivalentul a peste 2,000 euro! Motivarea unei amenzi atât de mare a fost încălcarea a două hotărâri de guvern ce interzic accesul în zonele de plaje publice şi reglementează daunele produse prin asemenea manevre.
Primăria din Constanţa a avertizat astfel şoferii că accesul în zonele de plajă interzis, iar poliţia nu va ezita să pedepsească dur conducătorii auto care încalcă prevederile legale.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter