Bulgarii de la Vilner consideră că Tesla Model 3 are un interior prea sumbru, aşa că au creat ei unul mai sofisticat

29 Noiembrie 2021, 16:11
Redacţia PiataAuto.md
Renumitul atelier Vilner Garage din Bulgaria, cunoscut pentru tot soiul de modificări creative ale modelelor curente şi cele legendare din trecut, mai ales la interioare, şi-a îndreptat acum atenţia spre Tesla Model 3. Bulgarii spun din start în comunicatul lor că modelul celor de la Tesla e unul fantastic de bun la nivel tehnic, dar interiorul le pare prea sumbru şi lipsit de opţiuni de personalizare avansată. Aşa că, fără a vrea să-l supere pe Elon Musk, bulgarii de la Vilner au creat un interior mai sofisticat şi mai artistic.
Primul fapt care se face remarcat e stilul foarte diferit cu care a fost tratată Tesla de către cei din Bulgaria. Dacă pentru Range Rover-e sau BMW-uri ei creaseră tapiserii ultra-luxoase cu cusături în carouri şi un grad înalt de opulenţă, atunci pentru Tesla au mers pe idei foarte discrete, care îmbină culori şi materiale bine combinate, creativ concepute, dar care nu alunecă în opulenţă.
Şi, la drept vorbind, odată ce cineva a ales o Tesla, e foarte probabil că acel cumpărător va dori o personalizare mai temperată, într-un asemenea stil, faţă de ipostazele aplicate la mărcile premium germane.
Elementele predominante acum sunt pielea maro şi două combinaţii de materiale textile, unul cu o textură ca la mantourile din anii 80-90 de prin părţile noastre, şi altul ca un soi de material eco, cu multe linii perpendiculare în el. Şi atât. Aceste trei elemente, completate de negrul de fundal al planşelor standard ale maşinii, formează întreaga atmosferă. Şi totul arată neaşteptat de interesant!
De fapt, maşina asta arată atât de temperat şi totodată creativ, încât cei de la Vilner chiar au toată şansa să facă vânzări bune cu acest pachet de modificare, or, la cât de populară a devenit Tesla Model 3 în Europa în ultimele luni, cu siguranţă se vor găsi sute de oameni atraşi de un asemenea concept de design interior, care ar vrea să cheltuie câteva mii de euro în plus pentru un asemenea aspect mai special pe Tesla lor.
Ce spui, ţi-ar plăcea să ai un asemenea interior pentru Tesla?
0
5,601
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!