Grav accident frontal între două camioane pe traseul Chişinău-Bălţi, în apropiere de Sângerei

18 Noiembrie 2021, 16:39
Redacţia PiataAuto.md
Un grav accident rutier s-a produs azi după-amiază, în jurul orei 14:00, pe traseul R6 Chişinău-Orhei-Bălţi, în apropiere de Sângerei. Două camioane de mare tonaj s-au lovit frontal, după ce unul din ele a ieşit pe contrasens.
După cum ne-au comunicat cei de la poliţie, şoferul de pe camionul Mercedes ar fi fost cel care a ieşit pe contrasens, din motive necunoscute, lovind frontal camionul MAN, care tracta o cisternă autorizată să transporte substanţe periculoase. Din fericire, cisterna era goală în momentul accidentului, aşa că nu au existat scurgeri.
În urma impactului, ambele camioane au fost avariate puternic, MAN-ul răsturnându-se cu tot cu cisternă. Cel mai important, însă — ambii şoferi au scăpat cu viaţă, având nevoie de îngrijiri medicale şi fiind transportaţi la spitalul raional din Sângerei. După forţa uriaşă a impactului şi aspectul zonelor din stânga ale cabinelor, care au preluat cea mai mare parte a deformărilor, e aproape o minune să aflăm că cei doi şoferi au supravieţuit.
0
3,422
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!