Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(FOTO) Lamborghini construieşte un cartier de 40 de vile de lux în Dubai şi deja le-a vândut pe toate

25 Noiembrie 2021 - 11:24
Redacţia PiataAuto.md
Exemplul celor de la Porsche, care au construit un întreg bloc cu 60 de etaje în Miami, conceput în jurul stilului de viaţă al proprietarilor şi colecţionarilor de Porsche, a început a se răspândi, tot mai mulţi producători de top încercându-şi norocul în afaceri imobiliare. Ceva timp în urmă Aston Martin a anunţat demararea unui proiect imobiliar în Miami, iar Lamborghini a fost mai original şi a mers în Dubai, pentru a construi nu un zgârie-nori, ci un cartier de vile luxoase. Pe care le-a şi vândut imediat, pe toate 40, câte sunt preconizate în proiect.
Cele 40 de vile sunt construite în parteneriat cu un dezvoltator imobiliar local, dar întreg designul lor arhitectural a fost conceput împreună cu designerii Lamborghini, pentru ca vilele să emane aceleaşi linii de design, acelaşi spirit al materialelor uşoare de top, al performanţei şi la ingineriei. Masa sufrageriei, elementele de iluminare LED, chiar şi scaunele — toate au forme hexagonale, cu linii şi muchii ce pot fi recunoscute de pe modelele Lamborghini.
Fireşte, se folosesc doar materialele de top, or, fiecare din aceste vile cu 6 dormitoare costă o cifră de ordinul a mai multe milioane de dolari, valoarea exactă nefiind comunicată. Toate vilele au şi grădini de o suprafaţă generoasă, care vor fi deja pregătite la un nivel desăvârşit către momentul finalizării construcţiei, beneficiază de piscine, iar stilul arhitectural păstrează şi o amprentă a Dubaiului, după cum declară dezvoltatorii.
Construcţia acestor vile din Dubai va fi finalizată în anul 2026. Apropo, pe lângă locurile din garaj şi din curte, pentru viitoarele Lamborghini, pe care le are fiecare vilă, în apropierea cartierului e situat şi circuitul sportiv Dubai Autodrome, aşa că locatarii de aici vor avea de mers câteva minute până la locul unde vor putea savura ture de circuit, din care să scoată performanţa maximă a maşinilor lor.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter