Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Lecţii date în trafic cu preţul unei vieţi pierdute, în România: două camioane au strivit intenţionat o dubiţă

20 Noiembrie 2021 - 09:15
Redacţia PiataAuto.md
De multe ori spunem că maniera de a da lecţii în trafic altor şoferi, cu frânări şi fentări, nu e doar lipsită de orice respect şi încalcă regulile de circulaţie, ci comportă în sine pericole majore pentru siguranţa şi viaţa oamenilor de la bord. Un episod de lecţii date în trafic ieri după amiază pe drumul E70 din România, între Alexandria şi Bucureşti, s-a sfârşit cu pierderea unei vieţi nevinovate.
Două camioane, conduse de tată şi fiu, circulau în apropiere unul de celălalt, când o dubiţă Iveco a ieşit la depăşirea unuia din camioane. Dubiţa fiind limitată la 90 km/h, intenţia ei de depăşire ar fi fost zădărnicită de unul din camioane, între şoferi izbucnind un conflict pe staţia radio. În conflict a intrat şi şoferul camionului din faţă, iar cei trei ar fi continuat să se fenteze reciproc. Într-un final dubiţa ar fi reuşit să depăşească unul din camioane, însă la o îngustare de benzi şoferul camionului din faţă ar fi frânat brusc pentru a-i da o lecţie suplimentară, iar celălalt camion de alături i-ar fi redus la minim şi opţiunile de a evita impactul. În rezultat, dubiţa a frânat şi a luat niţel volanul spre stânga, ajungând să lovească puternic remorca acelui camion. Impactul a fost atât de dur, încât a înjumătăţit, practic, toată cabina şi bena dubiţei. Şoferul dubiţei a scăpat nevătămat, însă în dubiţă se afla şi un pasager în dreapta, un bărbat de 60 de ani, care a fost grav rănit.
Poliţia şi salvatorii au venit la faţa locului, iar cei trei şoferi au continuat să se certe chiar şi faţă de poliţie, în timp ce medicii încercau să salveze acel pasager rănit. S-au luat şi la bătaie, iar un poliţist care a sărit să-i oprească a fost stropit cu propriul gaz lacrimogen, având nevoie ulterior de îngrijiri medicale. Din nefericire, pasagerul din dubiţă nu a putut fi salvat de medici şi a decedat. Acum poliţiştii au deschis o anchetă penală pe acest caz.
În rezultat, făcând o concluzie a întregului tablou, avem un caz absurd în care o situaţie de ceartă între trei şoferi şi intenţie de a da lecţii în trafic s-a făcut cu preţul unei vieţi omeneşti pierdute. Un preţ prea mare, un preţ absurd, care nu merită plătit în nici una din situaţiile de trafic.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter