Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

O Skoda, care ar aparţine guvernului Moldovei, implicată într-un grav accident în sectorul Buiucani din Chişinău

3 Noiembrie 2021 - 08:22
Redacţia PiataAuto.md
O Skoda Superb de primă generaţie, care, ar aparţine Cancelariei de Stat de pe lângă Guvernul Republicii Moldova (conform informaţiilor publicate de deschide.md din surse apropiate anchetei), a fost implicată azi dimineaţă, în jurul orei 06:30, într-un grav accident rutier, la intersecţia străzilor Onisifor Ghibu şi Nicolae Costin din sectorul Buiucani al Chişinăului.
Maşina a derapat pe asfaltul umed de dimineaţa în curba din această regiune şi a lovit cu putere un stâlp de pe marginea drumului, impactul având loc cu partea laterală stânga, în zona montantului. Din păcate, această generaţie de Skoda Superb nu avea în dotările sale standard airbag-uri de tip cortină pe atunci, doar airbag-uri laterale din scaunele faţă, şi cele frontale.
La bordul maşinii se aflau în total patru bărbaţi. În urma impactului puternic, cei patru oameni au fost răniţi grav şi au avut nevoie de descarcerare pentru a putea fi scoşi din automobil. Din păcate, în drum spre spital, şoferul în vârstă de 63 de ani a decedat. Cei trei pasageri sunt în continuare internaţi în spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter