O Tesla Model S a căzut într-o prăpastie în Puerto Rico şi s-a transformat într-un boţ de fiare, însă şoferul a supravieţuit

30 Noiembrie 2021, 10:53
Redacţia PiataAuto.md
Un accident deosebit de grav s-a produs acum câteva zile în Puerto Rico. O Tesla Model S a alunecat pe un drum montan şi a căzut într-o prăpastie, transformându-se într-un adevărat boţ de fiare. Şoferul, însă, a supravieţuit fără nici o rană gravă, alegându-se doar cu câteva zgârieturi la mâna dreaptă şi o sperietură zdravănă.
Şoferul purta centura de siguranţă iar scaunul a rămas fixat de structura maşinii pe parcursul întregii căderi. Toate airbag-urile maşinii s-au declanşat, acestea făcându-şi treaba de a-l proteja pe şofer de loviturile de structura maşinii. Serviciile de intervenţie au mai tăiat ulterior maşina, conform procedurilor lor de evacuare şi dezamorsare a bateriei, dar pozele de la faţa locului dau o imagine clară despre gravitatea impactului.
Prietenul acestui şofer de Tesla, pe nume Elias Sibrino Naul, a venit la faţa locului după ce a auzit ce s-a întâmplat şi tot el a şi făcut pozele, mulţumindu-i lui Elon Musk pe Twitter că maşina proiectată de cei de la Tesla i-a salvat viaţa amicului său. Elon Musk i-a răspuns personal cu o apreciere pentru mesajul său public.
0
13,115
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!