Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

O Tesla Model S a căzut într-o prăpastie în Puerto Rico şi s-a transformat într-un boţ de fiare, însă şoferul a supravieţuit

30 Noiembrie 2021 - 10:53
Redacţia PiataAuto.md
Un accident deosebit de grav s-a produs acum câteva zile în Puerto Rico. O Tesla Model S a alunecat pe un drum montan şi a căzut într-o prăpastie, transformându-se într-un adevărat boţ de fiare. Şoferul, însă, a supravieţuit fără nici o rană gravă, alegându-se doar cu câteva zgârieturi la mâna dreaptă şi o sperietură zdravănă.
Şoferul purta centura de siguranţă iar scaunul a rămas fixat de structura maşinii pe parcursul întregii căderi. Toate airbag-urile maşinii s-au declanşat, acestea făcându-şi treaba de a-l proteja pe şofer de loviturile de structura maşinii. Serviciile de intervenţie au mai tăiat ulterior maşina, conform procedurilor lor de evacuare şi dezamorsare a bateriei, dar pozele de la faţa locului dau o imagine clară despre gravitatea impactului.
Prietenul acestui şofer de Tesla, pe nume Elias Sibrino Naul, a venit la faţa locului după ce a auzit ce s-a întâmplat şi tot el a şi făcut pozele, mulţumindu-i lui Elon Musk pe Twitter că maşina proiectată de cei de la Tesla i-a salvat viaţa amicului său. Elon Musk i-a răspuns personal cu o apreciere pentru mesajul său public.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter