Un convoi de automobile participante la o nuntă au blocat traficul pe o autostradă din Germania, iar poliţia raportează pedepsirea dură a protagoniştilor

9 Noiembrie 2021, 16:07
Redacţia PiataAuto.md
Un incident cu totul neobişnuit pentru Germania s-a produs sâmbătă, 6 noiembrie, pe autostrada A61 lângă Monchengladbach. Un număr de până la 24 de automobile, participante a unui convoi de nuntă, şi-au croit calea pe această autostradă. Primele trei vehicule din coloană — două BMW-uri şi un Audi — imediat ce au intrat pe autostradă, au blocat traficul, aprinzând luminile de avarie şi ocupând toate benzile, ca să le permită intrarea nestingherită a tuturor celorlalte circa 20 de automobile din coloana lor să intre. În acel moment zeci de automobile care circulau pe autostradă au fost nevoie să frâneze brusc, ca să evite un impact.
Imagine simbol

Haosul de pe autostradă nu s-a oprit aici, însă. După ce convoiul a intrat pe autostradă, circa 6 automobile au avut un condus haotic, cu schimbări de benzi şi frânări, pentru a bloca alte automobile să întreacă alaiul de nuntă. Bineînţeles, mai mulţi şoferi au sunat la poliţie, iar în câteva minute mai multe echipaje au şi urcat din urmă pe autobahn. Poliţia a reuşit să oprească cele 6 vehicule ce produceau cel mai mare haos, inclusiv cele 3 automobile care blocaseră cu totul autostrada la început.
Imagine simbol

Aceşti trei şoferi s-au dovedit a fi în vârstă de 21, 23 şi 32 de ani, toţi cetăţeni ai Rusiei. Poliţia le-a confiscat permisele de conducere, iar ei trei, plus alţi doi din şoferi opriţi de poliţie, s-au ales cu dosare penale, pentru condus periculos cu punerea altor vieţi în pericol. Poliţia caută şi ceilalţi participanţi la convoiul de nuntă pentru a-i sancţiona, dar protagoniştii principali vor avea de înfruntat consecinţele unei anchete penale severe, în care un judecător va da verdictul final.

Poliţia din Germania spune că nu va tolera sub nici o formă asemenea manifestări haotice pe autostrăzile sale, or, la vitezele cu care se circulă acolo, asemenea manevre prezintă un risc imens pentru vieţile oamenilor nevinovaţi din alte automobile.
2
24,559
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!