Un şofer din Rusia a primit o amendă de viteză de la camerele din trafic, deşi Toyota sa era transportată pe un evacuator

24 Noiembrie 2021, 16:48
Redacţia PiataAuto.md
Un şofer din Rusia, pe nume Pavel Norkin, s-a pomenit cu o amendă în căsuţa sa poştală, iar când a deschis plicul, a fost mirat să descopere că maşina sa a fost surprinsă de camere video din Moscova fiind transportată de un evacuator, la data de 11 noiembrie. Astfel, camerele de trafic au identificat viteza de deplasare şi plăcuţele de înmatriculare ale Toyotei sale Tundra, şi au emis amendă nu camionului de evacuare ci autoturismului, chiar dacă cel din urmă era doar transportat, fără prezenţa cuiva la volan.
Şoferul e revoltat, pentru că, deşi amenzile sunt fixate automatizat, procesul verbal e semnat de către un agent responsabil înainte de a fi expediate prin poştă, iar acel agent n-ar fi observat problema din fotografia ce însoţea amenda. Şoferul spune că a fost într-o expediţie spre Uzbekistan cu Toyota sa, iar înapoi a decis să plătească un camion care să-i transporte automobilul spre casă, şi anume aşa maşina sa a fost captată deplasându-se cu viteză mai mare decât cea legală.
Acum şoferul urmează să conteste amenda, sperând că va fi absolvit de plata ei fără un proces lung de judecată.
0
1,938
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!