Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Un youtuber din Rusia a decedat într-un accident rutier cu implicarea a 3 automobile, provocat de el

21 Noiembrie 2021 - 08:59
Redacţia PiataAuto.md
Un accident deosebit de grav s-a produs ieri în capitala Rusiei, Moscova, pe unul din cele mai late şi periculoase bulevarde ale sale, Kutuzovsky. Un youtuber renumit în ţara sa, pe nume Said Gubdensky, se afla la volanul BMW-ului său Seria 8, care avea anvelope de vară, şi din imaginile de supraveghere se poate vedea că acesta mergea cu o viteză mult prea mare, într-o manieră de schimbare constantă a benzilor şi strecurare prin trafic, când anvelopele şi-au pierdut la un moment dat aderenţa, maşina a derapat şi a alunecat spre contrasens. Acolo a provocat un impact puternic, cu ricoşări, în accident fiind implicate alte două automobile, un Volvo XC90 şi un Mercedes-Benz GL.
Foto: Momentul când BMW-ul şi-a pierdut controlul, surprins de camerele de trafic

În urma impactului, youtuber-ul a decedat imediat. Pasagerul său, pare să fi fost proiectat în afara maşinii, întrucât nu purta centura de siguranţă nici el, nici şoferul, şi a fost foarte grav rănit. Medicii au încercat să-l resuscite, însă în drum spre spital a decedat şi acesta.
Foto: Momentul după ce BMW-ul a lovit Mercedes-ul şi ricoşează spre un Volvo XC90

Youtuber-ul Said Gubdensky obişnuia să publice video-uri în care fie participa în curse spontane de oraş, fie se filma cum încalcă regulile de circulaţie, mergând cu viteză enormă, pe benzi interzise, fie pur şi simplu cum se antrena în derapaje pe străzile oraşului.
Cu doar câteva zile în urmă a publicat un video în care derapează controlat şi goneşte pe acelaşi bulevard pe care a decedat acum, iar cu câteva ore înainte de accident a publicat un video instant în care gonise alături de un G-Class AMG, menţionând că s-au distrat pe cinste cu toţii.
Tot el, după un alt accident sonor din anul trecut, al youtuber-ului Edward Bill, în care acela provocase vătămări corporale grave unei femei dintr-un VW, criticase maniera de condus a aceluia, îndemnând oamenii să nu mai conducă prin metoda de strecurare între benzi şi să nu gonească pe străzile oraşelor. E cât se poate de cert, însă, că youtuber-ul şi-a ignorat constant propriile sfaturi.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter