(VIDEO) Accident evitat la milimetru de un Audi în Moldova, surprins de o cameră de bord

2 Noiembrie 2021, 09:14
Redacţia PiataAuto.md
O situaţie care era aproape inevitabil să sfârşească printr-un accident grav a fost surprinsă ieri de o cameră de bord pe un traseu din Moldova.
Totul s-a produs într-o zonă cu limitare de viteză din cauza unei intersecţii şi a unei treceri de pietoni. Limitările aici sunt marcate excelent, cu indicatoare metalice pe acostament şi repetarea lor prin marcaje vizibile pe asfalt — de 70 km/h, apoi de 50 km/h, după care urmează şi trecerea de pietoni, marcată cu alb şi roşu, pentru vizibilitate maximă. Un Audi, însă, pare să fi avut o viteză semnificativ mai mare decât limitele admise prin această zonă. Iar la un moment dat, în faţa sa pe banda din dreapta, a ieşit o Skoda Fabia, fără a se asigura şi a ceda trecerea, iar astfel a constituit un obstacol cu viteză lentă, apărut brusc în cale. Pe banda din stânga erau alte două automobile, o Toyota, iar în urma sa şi automobilul cu camera de bord. Prin urmare, practic nu exista spaţiu de manevră. Totuşi, în situaţia dificilă, ce ducea aproape iminent la un accident, şoferul de Audi a avut o reacţie de a evita Skoda, strecurându-se la milimetru în faţa Toyotei. De remarcat este şi faptul că Audi nu a frânat deloc, doar a făcut manevra de ocolire, şi anume acest fapt a salvat cumva situaţia.
Fireşte, asta nu scuză viteza prea mare şi nu anulează un alt deznodământ care ar fi putut avea loc dacă pe trecerea de pietoni se afla un om. Vezi mai jos întreaga situaţie, surprinsă de camera de bord.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online / Cooper M
0
3,529
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!