Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Accident grav, produs exact la momentul schimbării culorilor semafoarelor, surprins de o cameră de bord în Chişinău

10 Noiembrie 2021 - 17:19
Redacţia PiataAuto.md
Un accident grav s-a produs azi dimineaţă la intersecţia străzilor Kogălniceanu şi Puşkin din Chişinău, două maşini lovindu-se cu putere exact în momentul schimbării culorii semafoarelor, în urma impactului una din maşini fiind proiectată pe trotuar, lovind zona de intrare a unui edificiu.
Un Renault Megane circula pe strada Puşkin, în momentul în care culoarea semaforului său se schimba. Din imaginile video, surprinse de o cameră de bord, se poate deduce că acesta a traversat linia stop când culoarea semaforului era deja roşie, fapt interzis de regulamentul de circulaţie rutieră din Moldova. În acelaşi timp, un VW Tiguan îşi începuse deja deplasarea pe Kogălniceanu, la culoarea verde a semaforului său, iar astfel a fost lovit cu putere în zona laterală dreapta de către Renault şi proiectat pe trotuar, apoi în uşa clădirii din apropiere.
Din fericire, pe trotuar nu se afla nici un om, pentru că altfel totul ar fi putut sfârşit cu o tragedie. Cei doi şoferi au scăpat de asemenea fără răni grave, deşi maşinile lor au fost puternic avariate.
Vezi mai jos momentul accidentului, surprins de o cameră de bord.

Sursa video: Facebook / Miron Victor
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter