Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Acestea sunt trei automobile care derapează sincronizat la un eveniment recent din Moldova

23 Noiembrie 2021 - 13:17
Redacţia PiataAuto.md
Duminica trecută în Moldova a avut loc un eveniment dedicat drift-ului, la el fiind protagonişti mai mulţi pasionaţi de drift, cu maşini specializate, pregătite pe parcursul unor perioade lungi de timp. Anterior, vorbisem cu un reprezentant al acestei comunităţi şi relatam despre lipsa de spaţii de antrenare şi problemele pe care le înfruntă pasionaţii de acest sport auto în Moldova. Dar iată că duminica trecută aceşti pasionaţi au putut să derapeze frumos pe un spaţiu mare, proaspăt asfaltat, spre admiraţia publicului.
Evenimentul a fost unul autorizat, fiind chiar încurajat de către agenţii de patrulare de la INSP, care au şi asigurat securitatea în jur. Iar asta le-a permis participanţilor, pe de o parte, să poată folosi mai în siguranţă spaţiul disponibil şi să pună bazele unor derapaje mai spectaculoase, pe care le vedem şi la campionate internaţionale. Existenţa unui asemenea teren le-ar permite acestor pasionaţi să se antreneze mai frecvent şi să-şi perfecţioneze abilităţile până la măiestria aia supremă a drifting-ului de înaltă precizie, efectuat chiar în tandem sau în grupuri a câte trei.
Dar şi la evenimentul recent deja au fost episoade de drift frumos. Unul din aceste episoade, cu trei automobile ce derapează sincronizat, poate fi văzut în video-ul de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter