(VIDEO) Activiştii StopHam au publicat filmul raidurilor lor recente prin Chişinău, în care au ţintit locurile de parcare rezervate celor cu dizabilităţi

5 Noiembrie 2021, 12:27
Redacţia PiataAuto.md
Ceva timp în urmă vă anunţam că activiştii StopHam din Chişinău au dat start unui nou tip de raiduri, care ţintea automobilele parcate pe locurile rezervate celor cu dizabilităţi. Se pare că aceştia au avut o întreagă serie de asemenea raiduri, prin mai multe sectoare şi regiuni ale capitalei, iar în vizorul lor au ajuns tot soiul de automobile, de la cele mai bugetare până la cele mai scumpe, ba chiar şi un Porsche înmatriculat în România, care, probabil, se afla în vizită în Chişinău.
Nici de această dată raidurile nu au fost lipsite de replici verbale din partea celor care au fost surprinşi încălcând. Deosebirea e că, totuşi, atunci când vorbim de o încălcare în urma căreia au de suferit şi persoane cu dizabilităţi, intervine în ecuaţie nu doar regulamentul rutier, ci şi un factor uman, care nu prea lasă loc de argumente de justificare. La un moment dat şi un poliţist l-a apostrofat pe un activist, întrucât acesta bloca drumul. Iar unul dintre şoferi a explicat că el nu era parcat pe locul rezervat persoanelor pentru dizabilităţi, pentru că el parcase, de fapt, pe linia separatoare dintre două asemenea locuri, lăsând loc de alte două maşini.
Vezi mai jos întregul raid, pe care noi l-am setat să pornească de la momentul primelor acţiuni. Scrie în comentarii părerea ta despre asemenea încălcări, dar şi despre acest raid, crezi că el va ajuta la conştientizarea mai largă a problemei?
1
4,360
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!