Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Cât de fabulos sună şi cum galopează un Ford Mustang Shelby GT350 modern pe autostrăzile fără limită de viteză din Germania

1 Noiembrie 2021 - 18:36
Redacţia PiataAuto.md
Ediţiile Shelby ale lui Mustang au fost întotdeauna ipostaze de performanţă şi mai mare decât cele standard. Au fost întotdeauna gândite să păstreze şi mai sacru spiritul clasic de Mustang, şi au făcut uz adeseori chiar şi de tehnologii din motorsport pentru a asigura performanţă sporită. Actualul Ford Mustang GT350 nu e o excepţie. Are un V8 fabulos sub capotă, botezat Voodoo, pentru că te hipnotizează pur şi simplu prin sunetul şi puterea sa!
Are 5.2 litri cilindree şi poate fi turat în regim normal până spre 8,250 rpm! Scoate 526 CP în unităţile americane, sau 533 CP în cele europene, prinde prima sută cam în 4 secunde şi atinge o viteză maximă cam de 275 km/h. Exact un asemenea Shelby GT350 a fost scos de curând la galopat pe autostrăzile fără limită de viteză ale Germaniei.
Fireşte, totul s-a lăsat cu un sunet pe care l-ai putea savura şi cu ochii închişi, ca pe o simfonie clasică într-o sală magnifică de operă. Cu siguranţă e unul din cele mai frumoase tonuri scoase de motoarele produse în zilele noastre! Şi cum merge? Predictibil de bine, iar partea interesantă e că-n treapta a 5-a la turaţi mai mari motorul merge mai iute decât într-a 6-a. Vezi totul în video-ul de mai jos, care trebuie privit neapărat cu sunet!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter