(VIDEO) Cât de indiferent se poate trece la roşu în Chişinău, la limita unui accident pe lateral în uşa şoferului

8 Noiembrie 2021, 09:45
Redacţia PiataAuto.md
Traversările la roşu sunt printre cele mai periculoase încălcări, care pot exista în trafic, iar motivul e clar oricărui şofer. Periodic mai sunt surprinse momente periculoase de traversări la schimbul de semnale. Alteori şoferii ignoră culoarea semaforului şi pornesc la roşu conştient. Toate sunt regretabile şi merită a fi sancţionate, dar o situaţie pe care a avut-o a înfrunta ieri un şofer din Chişinău, arată un nou nivel al indiferenţei absolute de a trece la roşu într-o intersecţie, chiar dacă situaţia era la limita unui accident grav, cu o lovitură în uşa maşinii care traversa intersecţia la roşu.
Autorul filmării de mai jos mergea pe strada Bucureşti din Chişinău, în condiţii de trafic liber de duminică. Ajungând la intersecţia cu strada Tighina şi având culoarea verde conectată demult, fără vreun semn că ar fi apropiată schimbarea, acesta s-a pomenit brusc cu o Toyota Corolla, care venea din dreapta sa, de pe strada Tighina. Şoferiţa din Toyota traversa la roşu, într-o indiferenţă absolută, fără a întoarce măcar privirea spre stânga, spre maşina care se apropia de uşa ei! Deci, la derularea lentă a imaginilor, pe toată durata traversării intersecţiei, şoferiţa din Toyota pur şi simplu a privit doar înainte, probabil fără a sesiza pericolul enorm pe care l-a creat, sau poate chiar fără a sesiza că a traversat la roşu şi a fost la un pas de provocarea unui accident grav.
Vezi întregul moment în video-ul de mai jos, publicat de şoferul din cealaltă maşină, care, datorită reacţiei excelente şi a un pic de noroc cu sincronizarea, a reuşit să evite la milimetru accidentul.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online / Ioniţa Daniel
0
2,102
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!