(VIDEO) Cât de necalitativ i-au făcut mecanicii din Italia lucrări de tuning la BMW-ul X6 al unui moldovean

12 Noiembrie 2021, 09:37
Redacţia PiataAuto.md
Un moldovean stabilit în Italia, proprietar al unui BMW X6 de primă generaţie, a vrut la un moment dat să-şi personalizeze maşina sa, aşa că a comandat un kit de caroserie şi interior pentru BMW-ul său, kit produs, din câte se pare, de cei de la Hamann. Doar că instalarea acestui kit urma să fie făcută într-un service la alegerea proprietarului.
Moldoveanul a optat iniţial pentru un service din Italia. Însă calitatea lucrărilor, făcute de mecanicii acelui service din Italia, e pur şi simplu dincolo de orice imaginaţie. Într-atât de oribil şi neprofesionist e făcut totul, încât maşina arată acum pur şi simplu derizoriu, iar proprietarul său a decis s-o aducă în Moldova, s-o dea pe mâna unui atelier local din Chişinău, specializat în lucrări de interior.
Anume proprietarul service-ului auto din Moldova a fost şi cel care a făcut o inspectare a stării actuale a acestui BMW X6, publicând şi un filmuleţ pe pagina sa. Din acest film se poate vedea modul spartan de vopsire până şi peste plasele negre de contrast, încleiere a body kit-ului pe caroserie, montare a elementelor de decor — totul pare făcut fără un elementar gust estetic sau fără un minim respect faţă de maşina pe care au avut-o în lucru.
Vezi mai jos acest video filmat în Moldova cu acest BMW X6, la care s-a lucrat în Italia.
0
7,086
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!